Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Veteranlaget satte ny rekord

 
Eski Lian i støt. Arkivfoto.

Veteranlaget slo sin egen uoffisielle norske rekord med 1.067 poeng i 3. serieomgang og leder med 110 poeng foran Vigrestad. Det går således mot en ny seier i årets lagserie for veteranlaget.

Kvinnelaget gjorde tidenes sterkeste omgang med 572 poeng og ligger nå 15 poeng bak nr. 4 og 45 poeng bak nr. 3, som er hhv Bjørgvin og Larvik. Det må derfor en kraft omgang til i siste serieomgang for å bli deltaker i lagfinalen. Jentene er i fin fremgang og kanskje vi får se 6 tallet som første siffer i avsluttende omgang.

Herrelaget sliter fortsatt med å etablere seg i eliteserien og må forbedre seg kraftig i siste serieomgang om det skal bli eliteserien neste år. 

Vi ser at det er tett mellom våre egne deltakere på lagene, så her gjelder det å forbedre seg og løfte seg inn på laget. Neste serieomgang omfatter alle stevner i august og september. Det beste resultatet for hver løfter teller. De tre beste løfter på veteranlaget og damelaget, mens lagene for senior herrer teller 5 løftere. Hvi har med 2 damelag, herrelag og to veteranlag.

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider