Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Nye NM kvalifiserte i TAK

Fem nye TAKere kvalifiserte seg til NM 2016 da klubben arrangerteJulestevne på klubblokalet onsdag 16. desember. Dermed er 29 TAKere kvalifisert for NM!


Ingvild Brynjulfsen er tilbake i godt gammelt slag med ny pers. Arkivfoto: Tryggve Duun

Til sammen 20 løftere deltok. Selv satt jeg nesten igjen med en klump i halsen da jeg stolt kunne lese gjennom resultatlisten etter stevnet. Jeg er rett og slett imponert over løftingen som ble vist. 

Ingvild Brynjulfsen viste at hun endelig er tilbake i toppen igjen etter et langt skadeavbrekk med påfølgende oppbygging. Hun ble beste dameløfter med 79 kg i rykk og 89 kg i støt, og 205,53 poeng. Solid poengpers!  Rett bak henne fortsetter Sol Anette Waaler å imponere. Det var virkelig internasjonal stil over løftigen hennes da hun fikk 62 kg i rykk og 80 kg i støt. Dermed havnet hun 5 hundredels poeng bak Ingvild i poengsammendraget med 205,58 poeng. Solid pers her også!

Asta Rønning Fjærli fulgte som neste av TAK-løfterne med poengpers på 195,32 poeng, foran Mari Rotmo med 194,50 (pers) og kravet til NVFs Elitemerke. Deretter fulgte Katarina Torrissen som fikk i sitt aller første vektløfterstevne presterte 194,24 poeng. Dermed var en ny TAKer klar for NM! I tillegg ble det Elitemerke også på Katarina!  Grattis!

I tillegg klarte Birgitte Bremnes og Elisabeth Settem kravet til NM senuor 2016. Grattis!!!

Det var med til sammen 10 TAK-jenter på stevnet, og for ikke å uteglemme noen kan jeg bare konstatere at nesten alle satte solide personlige rekorder.

I tillegg deltok Marianne Hasfjord, AK Bjørgvin og Stine Marie Hasfjord, AK Bjørgvin. Marianne imponerte med 199 poeng og viste meget gode takter. Stine Marie var med på sitt første tevne på mange måneder og oppnådde til slutt 172 poeng. 

I herreklassen ble Stefan Reveng historisk da han som første løfter som representerer Tromsø AK, deltok på et vektløfterstevne. Stefan veide 85,7 kg og fikk 86 kg i rykk og 116 kg i støt. En glimrende debut.

Best blant gutta ble igjen Aleksandar Zivkovic med 105 kg i rykk og 127 kg i støt. Det ga 269,94 poeng.

I tillegg til Aleksandar deltok ytterligere seks TAK løftere i herreklassen. Nesten alle satte personlige rekorder! De jeg velger å nevne her er de som klarte kravet til NM senior 2016. Ruben Wåge Kristiansen klarte godt over kravet til gullmerket med 96 kg i rykk og 121 kg i støt. Dermed er NM kvaliken sikret! Grattis Ruben! Magnus german Hove satte solid pers både i rykk, støt og sammenlagt da han tok gullmerket og NM kravet i klasse 85 kg med 95 kg i rykk og 115 kg i støt. Grattis til Magnus også!

Kommentarer   

 
# Jan Olav Nystrøm 24-12-2015 14:19
Steinar Solberg representerte Tromsø under Nordenfjelsk i Mosjøen i 1977. Da var Trygve 12 år og er tilgitt for at han ikke har fått med seg det. Håper at Tromsø kan bygge opp et miljø rundt disse dyktige deltakerne.
 

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider