Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Toppresultater under Nordenfjeldsk mesterskap 2016

Trondheim AK tok seksdobbelt i toppen i dameklassen under årets Nordenfjeldske mesterskap! 
Sol Anette Waaler hentet hjem bestemannspremien med 202,51 poeng i klasse 58 kg. Bak henne fulgte Mari Rotmo med 198,78 poeng i klasse 63 kg, og Ingvild Brynjulfsen med 191,70 poeng i klasse 75 kg. Deretter fulgte Martine Halvorsen Sønju, Asta Rønning Fjærli og Elisabeth Settem!!!
 Samtlige gullmedaljer i senior kvinner gikk forøvrig til Trondheim AK, og tre nye TAKere klarte kravet til NM senior!

Senior kvinner 53 kg:
Hilde Svalheim Makussen ble Nordenfjeldsk mester i klasse 53 kg. Foto: Tryggve Duun

Hilde Svalheim Markussen satte personlige rekorder, tok kravet til NVFs gullmerke, og ble Nordenfjeldsk mester i klasse 53 kg med resultatet 45 kg i rykk og 62 kg i støt. Hun var også veldig nær 48 kg i rykk og 65 kg i støt!  Grattis med gullmerket!!


Senior kvinner 58 kg:

Sol Anette Waaler imponerte da hun vant Nordenfjeldsk mesterskap og var svært nær å støte 85 kg i klasse 58 kg. Foto Tryggve Duun.
Sol Anette Waaler er i kjempeslag for tiden, og vant klassen klart med 59 kg i rykk og 82 kg i støt. Løftene gikk lett, og med mer tunge løft fram mot NM vil hun nok helt sikkert øke resultatet betydelig!  Denne gangen var hun nær ved å støte 85 kg i siste løft...det kommmer...!! I tillegg hadde hun et godt rykkforsøk på 62 kg og et mindre godt forsøk på 65 kg.

Rebekka Solberg imponerte også og kvalifiserte seg til NM med resultatet 44 kg i rykk og 60 kg i støt. Det holdt til 4. plass i klassen. Grattis med NM kravet Rebekka!

Åshild Berdal hadde ikke helt dagen og fikk til slutt 38 kg i rykk og 50 kg i støt. Hun hadde to meget gode forsøk på 41 kg i rykk, men drar litt høyt og mister stanga bak når hun møter den i sittepossisjon. Her er det mye inne når teknikken på de tyngre løftene sitter bedre. Åshild ble dermed nummer fem i klassen.

 

Senior kvinner 63 kg:

Mari Rotmo, Nordenfjeldsk mester 2016. Her i støt på 85 kg! Foto: Tryggve Duun
Mari Rotmo knuste alle og satte solid personlig rekord med 63 kg i rykk og 85 kg i støt! OG...her går det mer Mari!!!  Det ga hele 198,78 poeng. Grattis med gull og personlige rekorder!

Mia Tiller Mjøs løftet også svært godt og ble nummer tre i klassen med 48 kg i rykk og 58 kg i støt. I tillegg hadde hun gode forsøk på både 61 og 62 kg i støt. Bra jobba!

 

Senior kvinner 69 kg:

Juni Marie Jenssen tok gullet i klasse 69 kg!  Foto: Tryggve Duun

Juni Marie Jenssen ble Nordenfjeldsk mester med resultatet 43 kg i rykk og 58 kg i støt. Hun hadde også gode forsøk på 47 kg i rykk og 61 kg i støt, men denne gangen ville det seg liksom ikke. Likevell...Grattis med gullet!! Vell fortjent til en utøver som alltid er med og som er en kjemperessurs for klubben!

 

Senior kvinner 75 kg:

Ingvild Brynjulfsen sikret gullet i klasse 75 kg. Foto: Tryggve Duun

I klasse 75 kg ble det trippel til Trondheim AK. Ingvild Brynjulfsen tok gullet med 70 kg i rykk og 85 kg i støt. Hun fikk det ikke helt til å stemme, men var veldig nær 74 kg i rykk (bildet). I tillegg hadde hun svært gode forsøk på 90 kg i støt. Vi er rimelig sikre på at toppresultatene kommer til NM i februar. Grattis med gull Ingvild!

I samme klasse fikk Asta Rønning Fjærli sølv med 67 kg i rykk og 83 kg i støt. Også Asta hadde meget gode forsøk på høyere vekter, men tungtreningen før NM sitter nok i kroppen ennå. Her går det mer når formen løsner inn mot NM.

Elisabeth Settem fortsetter å imponere. Hun har utrolig god framgang, og fikk seks godkjente løft denne gangen. Resultatet ble 63 kg i rykk og 82 kg i støt. Det ga bronsje bak Ingvild og Asta. I tillegg klarte hun kravet til NVFs gullmerke!

 

Senior kvinner +75 kg:


Martine Halvorsen Sønju tok gull med 83 kg i støt. Foto: Tryggve Duun.

I klasse 75 kg sikret Martine Halvorsen Sønju at Trondheim AK tok hjem samtlige gullmedaljer i senior kvinner!!!  Martine kjørte gjennom et fantastisk godt stevne og med seks godkjente løft sto hun igjen med 71 kg i rykk og 83 kg i støt. Veldig morro å se på når det løftes så sikkert. Grattis med gullet OG NVFs gullmerke Martine!!

Synne Steffensdatter Rogstad hadde nok mye trening i kroppen og lyktes ikke helt denne gangen. Hun ble ståeende med begynnervektene på henholdsvis 58 og 75 kg. Det hold til Bronsjemedalje i klassen. Når tungtreningen slipper taket går det utvilsomt mer her.

 

Senior menn 69 kg:

Tord Aronsen med et godt forsøk på 106 kg i støt. Foto: Tryggve Duun.

Tord Aronsen viste skikkelig tenner og kvalifiserte seg til NM med 78 kg i rykk og 104 kg i støt. I tillegg hadde han gode forsøk på 80 kg i rykk og 106 kg i støt. Resultatet ga også gull i klassen!  Grattis både med NM krav og gullmedalje Tord!!

 

Senior menn 77 kg:

Raymond Toft tok hjem gullet med 120 kg i støt. Foto: Tryggve Duun.
I klasse 77 kg menn ble det nok en gullmedalje på Trondheim AK. Raymond Toft kjørte gjennom et prikkfritt stevne med seks godkjente løft. I rykk le det serien 93 - 95 - 97 og i støt ble det 115 - 118 - 120. Sånn skal det gjøres!!  Gode vektvalg og innsatsfylt løfting gir bra resultater!  Grattis med gullet Raymond.

 

Senior menn 85 kg:


Magnus German Hove støter 111 kg under Nordenfjeldsk mesterskap. Foto: Tryggve Duun

I klasse 85 kg stilte Magnus german Hove til start for Trondheim AK. Han var ikke helt heldig i rykk, og ble stående med begynnervekten på 90 kg. Deretter ble det to bom på 95 kg. I støt gikk det derimot mye bedre, og med 111 kg i det tredje støtet ble det bronsje til Magnus. Grattis med god løfting og medalje!

 

Senior menn 94 kg:

Med 122 kg i støt ble det gullmerke og NM krav på Kristoffer Ytterbø!  Foto: Tryggve Duun

Kristoffer Ytterbø gnistret skikkelig til da han tok NM kravet i klasse 94 kg med 100 kg i rykk og 122 kg i støt. En skikkelig imponerende innsats som også ga bronsjemedalje i klassen. Grattis Kristoffer!!

 

Masters 5 klasse 85 kg:

Ketil Wiik Johnsen med 89 kg i støt under Nordenfjeldsk mesterskap. Foto: Tryggve Duun

Ketil Wiik Johnsen hentet hjem gullet i klasse M5. Han hadde seks godkjente løft med seriene 65-69-71 i rykk og 82-85-89 i støt. Grattis med nok et gull Ketil!

 

Masters 3 klasse 77 kg:

Torstein Gjervan i rykk under Nordenfjeldsk mesterskap. Foto: Tryggve Duun.

I masters 3 klasse 77 kg ble det gull til Torstein Gjervan  med resultatet 95 kg i rykk og 118 kg i støt. Imponerende å se hvor godt Torstein holder formen nå som han nærmer seg 50!  ;-)

 

Masters 3 klasse 105 kg:

Jøran Herfjord imponerte med 100 kg i rykk. Foto: Tryggve Duun.

I masters 3 klassse 77 kg viste Jøran Herfjord imponerende framgang etter comebacket i 2015. Han ser rett og slett bunnsolid ut og fikk 100 kg i rykk og 125 kg i støt. Det holdt til gull!!  Grattis!!

 

Masters 2 klasse +105 kg:

Ronny Fevåg er tilbake i god gammelt slag. her 140 kg i støt. Foto: Tryggve Duun

Ronny Fevåg briljerte da han fikk seks godkjente løft med seriene 100-105-110 kg i rykk og 130-135-140 kg i støt under årets Nordenfjeldske mesterskap. Det ga selvsagt til gull i klassen. Godt å se Ronny tilbake etter å ha vært litt skadeutsatt en periode. Vi gleder oss til NM Ronny... 

 

Du finner hele stevneprotokollen på www.vektlofting.no

Kommentarer   

 
# Jan Olav Nystrøm 24-01-2016 16:18
Vil tilføye til Trygves utmerkete referat og fine bilder at resultatene til Elisabeth Settem og Martine Sønju kvalifiserte for gullmerket. Det ble dermed hele 5 gullmerker på våre med Hilde, Kristoffer og Tord som nevnt i referatet, samt sølvmerket til Rebekka. Gratulerer med fin fin innsats.
 

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider