Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

How to: Legge til ny artikkel / dokument

Her kommer en kort forklaring av hvordan man legger til en ny artikkel på denne hjemmesiden. Se også bunn av artikkelen for hvordan man kan legge til et dokument.

 

Hva du legge til

  • Tittel: Navnet på artikkelen
  • Tekst: Selve artikkelen
  • Kategori: Hvilken kategori skal artikkelen havne i? Putt den i "nyhetsarkiv" dersom det er en vanlig nyhetsartikkel. På denne måten havner artikkelen på forsiden når den publiseres. Hvis du glemmer dette, og artikkelen blir lagt i "uncategorized", så må du ta kontakt med enten Magnus, eller en annen administrator, slik at artikkelen kan hentes fram fra dypet igjen.

Alt annet er valgfritt.

 

Bilder

Du kan laste inn bilder i artikkelen ved å trykke på knappen "Bilde" rett under tekst-editoren. Etter at bildet er lagt inn kan du trykke på knappen "Insert/Edit image" for å justere. Passende innstillinger for en nyhetsartikkel er å høyrejustere bildet, la det være 300 pixler bredt (merk av proportional), og la det være 5 pixler i margin (kryss av for equal values).

Når du laster opp et bilde kan du enten legge det i folderen TAK, eller i en subfolder. Subfolderne kan også bli brukt som bildegallerier. Hvis du vil at bildet skal havne i et eksisterende galleri velger du en eksisterende subfolder (for eksempel "Diverse" folderen, som korresponderer til Diverse galleriet i bildeseksjonen). Ny subfolder kan også opprettes.

Husk at ikke alle bildeformater støttes i bildegalleriene, så JPEG er nok det tryggeste valget.

 

Andre interessante knapper

  • Artikkel: Legg til en lenke til en av de andre artiklene på nettsiden
  • Les mer: Gjør det slik at når artikkelen vises i forhåndsvisning (slik som på forsiden), så vises kun teksten opp til der du har satt inn "Les Mer"
  • Sideskift: Spre artikkelen over flere sider
  • Toggle editor (på toppen av editoren) eller Toggle source code (blant de andre knappene): Rediger HTML-koden direkte
 

Legge til en youtube video

Eksempel: Du vil legge til følgende video http://www.youtube.com/watch?v=6OtHUZtm36o

Dette gjøres ved å bruke youtube-tags: {youtube }6OtHUZtm36o{/youtube} (uten mellomrommet i første taggen)

Resultat:

 

Legge til et galleri

Som nevnt trenger du en egen subfolder for å opprette et nytt galleri. Pass på at subfolderen ikke har mellomrom i navnet. For å legge til et galleri i en artikkel (slik det er gjort i alle artiklene i bildeseksjonen av denne nettsiden) bruker du gallery-tags:

{gallery }minsubfolder{/gallery) (uten mellomrommet i første taggen)

For å få bildetekst sammen bildene må du laste opp en labels.txt fil til subfolderen. Se på de som allerede ligger der for hvordan de skal brukes.

Resultat:

 

Legge til et dokument

Dokumenter legges til under medlemsmenyen og "Last opp fil". Her vil du få opp en liste over dokumenter du selv har lastet opp. Disse kan du styre med etter eget ønske. For å laste opp en fil må du først velge en kategori, deretter laster du opp filen og skriver inn en filtittel. Alt annet er valgfritt. 

 

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider