Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Et fantastisk NM for Trondheim AK


Hilde Svalheim Markussen slo til med GULL i klasse 48 kg!

Lørdag ble det GULL til Hilde Svalheim Markussen og BRONSJE på Katarina Torrissen, Sol Anette Waaler og Mari Rotmo. Søndag fulgte vi opp med SØLV til Ingvild Brynjulfsen og Asta Rønning Fjærli, mens Martine Halvorsen Sønju og Ronny Fevåg tok hver sin BRONSJE.

Som om ikke dette var nok tok Trondheim AK en suveren lagseier i konkurransen og ble mesterskapets beste klubb. Trondheim AK leder dermed kampen om å bli årets klubb helt suverent. Vi oppnådde hele 237 lagpoeng, mens AK Bjørgvin på plassen bak fikk 151 poeng, og Larvik AK med 116 poeng.

Kvinner:

Lørdagens løfting ble innledet med GULL til Hilde Svalheim Markussen og Trondheim AK!!  Hilde viste solid løfting og ga ikke sine konkurrenter noen sjanse til å slå henne. Til slutt ble det 47 kg i rykk og 65 kg i støt. Det bragte henne 6 kilo foran Helene Skuggedal fra Larvik AK på 2. plass. Grattis med GULL Hilde!!  Herved omdømt til Gullhilde!


Bronsje til Katarina Torrissen i klasse 53 kg.

I klasse 53 kg stilte Katarina Torrissen til start for Trondheim AK. Hun viste rett og slett impnerende løfting og tok BRONSJE i klassen med 56 kg i rykk og hele 80 kg i støt!  Særlig støtet imponerer oss, og hun er tett i hælene på landslagsløfterne her, mens hun har mer å hente igjen i rykk. Katarina oppnådde hele 207,04 sinclairpoeng, og ble dermed nest best av våre på poeng.

 


Sol Anette Waaler sikret bronsjen etter gnistrende løfting.

Best av våre på sinclairpoeng ble Sol Anette Waaler i klasse 58 kg. Hun fikk 63 kg i rykk og 82 kg i støt. Det ga 210,98 poeng. Dermed ble det BRONSJE etter landslagsløfterne Zekiye Nyland og Sandra Trædal. Mia Tiller Mjøs stilte i samme klasse, og ble nummer 9 etter knistrende løfting og personlige rekorder!Mari Rotmo passerte 200-poengsgrensen da hun tok bronsje i klasse 63 kg.

I klasse 63 kg ble det ny medalje på Trondheim AK. Mari Rotmo viste skikkelig konkurranseinstinkt da hun tok BRONSJE i klassen med 62 kg i rykk og personlig rekord på 86 kg i støt! Det ga 201,72 poeng. Begge de to på plassene foran Mari er faste landslagsutøvere, så da Mari er det bare å gyve på videre! Marit Nilsen stilte sporty opp i samme klasse, nesten helt uten forberedelser som følge av at hun er mannskap på en FN-misjon i Middelhavet ifb. Syriakrisen. Likevel ble det 45 kg i rykk og 69 kg i støt. Det ga 10. plass i klassen.

I klasse 69 kg stilte TAK med Elisabeth Settem. Hun tro i land en flott 6. plass med 61 kg i rykk og 84 kg i støt. Med mer teknisk trening vil nok Elisabeth bli en tøff motstander. Hun virker gjennomtrent og har styrke i massevis. Det var bare 12 kg opp til medaljeplass!Ingvild Brynjulfsen tilbake i storform under NM. Her med 92 kg i støt.

Ingvild Brynjulfsen viste utrolig sterk løfting da hun tok SØLV i klasse 75 kg. Hun fikk først 74 kg i sitt første rykk for hun hadde to hårfine røde løft på 78 kg. Selv har jeg aldri sett Ingvild så bra i rykk, til tross for at hun ikke fikk 78 godkjent denne gangen. I støt endte hun på solide 92 kg. Det ga 206, 38 sinclairpoeng, noe som er bestenotering for Ingvild.  Hun ble dermed nummer tre poengmessig blant våre egne løftere, tett bak Katarina Torrissen.  Morro med så tett uoffisiell fight på høyt nivå internt i klubben. På 6. plass i klassen fulgte nok en TAK løfter med Linda På Kroken. Linda fikk 61 kg i rykk og 72 kg i støt. Dermed vant hun også GULL i veteranklassen K2!

 


Asta Rønning Fjærli var NM gladeste løfter på plattingen.

I klasse +75 kg tok vi både SØLV, BRONSJE og 4. plassen!!!  Asta Rønning Fjærli tok sølvet med 73 kg i rykk og 85 kg i støt. Her går det mer Asta…særlig i støt! ETT KILO bak henne fulgte Martine Halvorsen Sønju med 73 kg i rykk og 84 kg i støt på bronsjeplass. Dette var en utrolig jevn og morro fight der ikke noe var avgjort før Martines siste løft der hun forsøkte på 86 kg og bommet.  I tillegg vartet Synne Rogstad opp med mesterlig løfting og besatte 4. plassen! Hun fikk 64 kg i rykk og 83 kg i støt. Ingen tvil om TAK-dominansen i denne klassen med andre ord.


Martine Halvorsen Sønju sikret TAKs andre medalje i klasse +75 kg.

 

Menn:
I klasse 69 kg stilte vi med Nicolas Johnsen og Tord Aronsen. Tord trakk det lengste strået av disse denne gangen, og ble nummer seks med resultatet 77 kg i rykk og 107 kg i støt. Bak ham fulgte Nicolas med 82 kg i rykk og 98 kg i støt.

Best av våre i klasse 77 kg ble Torstein Gjervan med 98 kg i rykk og 115 kg i støt. Det ga 7. plass i klassen. Gjervan vant med dette også GULL i veteranklasse M3 og han fikk nest beste poengsum blant TAK løfterne i herreklassen med 276,99 poeng. På plassen bak i seniorklassen fulgte Raymond Toft med 95 kg i rykk og 116 kg i støt.  Med 94 kg i rykk og 110 kg i støt ble Bjørn Emil Evensen nummer 11 i klassen. Bjørn Emil hadde også gode forsøk på 117 kg i støt, men det ble litt for tungt denne gangen. Med mer spesialtrening på rykk og støtt tror jeg Bjørn Emil virkelig kan oppnå gode resultater.Ruben Wåge Kristiansen imponerte såpass at han får med bilde her til tross for at det ikke ble medalje denne gangen.

Ruben Wåge Kristiansen var en av de som imponerte meg aller mest under NM. Han slo til med personlige rekorder og viste virkelig god løfting. Til slutt ble han nummer 12 i den svært sterke 85 kg klassen med 103 kg i rykk og 125 kg i støt.  Han hadde seks godkjente løft!! Hele 275,93 poeng bragte ham opp på 3. plass poengmessig blant TAK løfterne i herreklassen, tett bak Ronny Fevåg og Torstein Gjervan. Magnus German Hove ble nummer 17. i klassen med 88 kg i rykk og 109 kg i støt. Det må legges til at Magnus nok var litt uheldig både i rykk og støt. Han hadde gode forsøk både på 93 kg i rykk, og 115 kg i støt. Med litt bedre dagsform kommer dette raskt!!

Kristoffer Ytterbø var vår representant i klasse 94 kg. Kristoffer tok ut maks og satte til og med personlig rekord i støt. Resultatet på 100 kg i rykk og 125 kg i støt holdt til 11. plass i klassen. Det var svært jevnt i klassen og bare et par kilo til ville gitt godt avansement på resultatlisten.


Ronny Fevåg stakk av med bronsjen i klasse 105 kg!!
Ronny Fevåg overrasket alle med en solid BRONSJE i klasse 105 kg. Han ble TAKs beste herreløfter poengmessig med resultatet 108 kg i rykk og 145 kg i støt. Det ga 277,81 poeng. I tillegg ble han selvsagt vinner av veteranklasse M2!!  Hvis Ronny nå unngår skader framover kan dette bli virkelig bra!!

 

Etter hvert fylles det på med referat også fra veteranklassen.

 

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider