Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Vind i seilene for jenteløftingen

i
Ingvild Brynjulfsen er en sikker poengplukker for TAK. her rykker rykker hun 80 kg. Foto: Tryggve Duun

Jentelaget vårt holder posisjonen på en sikker 3dje plass i Eliteserien og deltakelse i lagfinalen og gjorde i 3dje serieomgang ny klubbrekord med 643 poeng. Andrelaget ligger på 1. plass i 1. divisjon, bare 1 poeng foran Bjørgvins 2. lag, og fikk hele 595 poeng i denne serieomgangen. Vårt 3dje lag ligger på 3dje plass i 1. divisjon og bekrefter bredden for klubbens jenter med 558 poeng, som er på nivå med bronselaget vårt fra 2013 da de gjorde 561 poeng.

Våre beste poengsankere hittil i år er (beste oppnådde poengsum i parentes):
Sol Anette Waaler: 647 poeng (224 poeng)
Mari Rotmo: 610 poeng (204 poeng)
Ingvild Brynjulfsen: 609 poeng (208 poeng)

Katarina Torrissen har bidratt med 207 og 211 poeng i 1. og 3. serieomgang. Øvrige jenter som har bidratt til de gode resultatene er: Asta Rønning Fjærli, Martine Halvorsen Sønju, Hilde Svalheim Markussen, Elisabeth Settem, Synne Krogstad, Betina Kingell, Synne Rogstad og Ingelin Garmann.

Jentene våre får følge med våre godt voksne gutter (veteranlaget) til lagfinalen, hvor det er et generasjonsskifte på gang. Vi er nok fortsatt avhengig av å få med brødrene Nystrøm for å delta i kampen om medaljene i lagfinalen, men med til sammen 150 år på baken, begynner det å haste med å få erstatninger på plass.  Ronny og Torstein har potensialet, men det er nå tid for at «Gultrøyene» prioriterer treningen noe høyere.

I senior menn sliter litt vi med å henge med, og selv om noen har framgang så varierer serieresultatene for mye til at laget kan komme til lagfinalen. Slik det er nå slåss vi om å beholde plassen i eliteserien. For å få til gode resultater på herresiden må nok ennå flere av våre mannlige løftere dedikere seg mer til løftingen og spesialtrene ennå mer.

 

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider