Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Sølv og bronsje i NM ungdom

Lørdag 4. november var det NM ungdom i Sandane, og TAK stilte med to løftere; Hannah Økland og Amalie Straume. Jentene har trent ivrig i høst frem mot NM og var veldig klar for å sette noen gode løft på platten i Trivselshallen.

 
Tre fornøyde medaljejenter. Fra venstre: Amalie Straume, Iben Karete Karlsen, og Hannah Økland. Iben, som er fra Gjøvik AK, imponerte også i helgen med å bli norgesmester på sitt første NM. Vi gratulerer alle tre med god innsats!

Hannah hadde et solid førsterykk på 44 kilo. De to etterfølgende økningene gikk også lett over hodet for den sterke jenten, men ble dessverre litt for frempå til å gi resultat. I støt satte hun startvekten 55 med glans. Andrestøtet på 58 gikk også lekende lett med et imponerende overstøt som ble lagt merke til av speakeren. Hannah økte deretter til 61, men bommet dessverre på vendingen. Veldig synd for Hannah, som garantert hadde fått til et glimrende overstøt på denne vekten også!


Hannah støter lett 58 kg. 

Amalie har virkelig trøkk på rykkene sine for tiden, og satte et lett førsterykk på 44. Hun økte deretter til 47, en løft som også satt perfekt. Etter disse to formidable løftene økte hun til 51 kilo i sisteforsøket. Dette ble dessverre litt for tungt, men uansett en modig økning og et godt forsøk. I støt satt hun en meget lett 55 på førsteforsøket, og økte deretter til 58. Dette ble og et veldig godt og solid løft der alt klaffet bra. 61 kilos vendingen traff dessverre ikke helt som den skulle og dette ble en tung opptur for Amalie, som tappet krefter og gav bom i overstøtet.


Amalie støter også 58 kg lett. 

Selv om jentene sine mål om 50 i rykk og 60 i støt ikke nådde helt opp leverte begge to veldig gode og solide løft på platten som de kan være stolte av. Etter stevnet var det duket for en koselig samling for løfterne der pizza og lasagne sto på menyen. I tillegg fikk ungdommene muligheten til å klatre, og både Hannah og Amalie fikk vist skjulte talenter når de begge to kom seg helt til topps i klatreveggen.

 


Jentene var i storform etter å ha klatret til topps under samlingen lørdag kveld.

En stor takk til Breimsbygda IL og Brodd IL for et veldig kjekt og godt gjennomført NM!

Streamingen fra stevnet samt informasjon om NM kan finnes her: http://www.u17nm.no/

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider