Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Bronse til TAK-damene i NM lag 2017

 
Ronny (trener), Hilde, Sol, Mari, Martine, og Eskil (trener). Foto: Tryggve Duun

TAK stilte med følgende lag; Mari Rotmo, Hilde Svalheim Markussen, Sol Anette Waaler og Martine Halvorsen Sønju.

Mari  startet litt nervøst med bom på 71. Hun fulgte opp med et godt rykk på 73, mens 75 ble underkjent for "noe med albuene". 

Hilde startet med ett lett og godkjent løft på 54. Bom på 56 og deretter godkjent 56 i tredje forsøk. Bra prestasjon tatt i betraktning at stanga var feilbelastet på den ene siden. Ingen merket det før Hilde kjente det i avløftet. Hilde gikk av podiet ventet på klar stang og gjorde et sikkert løft. Dette er god erfaring å ha med seg. En utmerket jobb av matcher Ronny i denne situasjonen. 

I støt startet Mari med 92. Det ble en klar etterpress på 95, men omforsøket ble satt korrekt på plass. 218 poeng var under Mari sine ambisjoner, men gode poeng for laget.

Hilde startet med to fine og godkjente støt på 70 og 73 kg. Vendingen på 75 kg i siste forsøk havnet litt for langt ned på skuldrene og bel derfor underkjent 196 poeng i sitt først NM-lag er bra. 

Sol hadde planer om kvalifisering til EM og startet sin rykkserie med teknisk perfekte løft på 74 og 76 kg   Dessverre ble det bom på 78 kg i siste forsøk. 

Martine viste at hun er et konkurransemenneske og leverte med superfine rykk på 75, 78 og 81kg. 

I støt sikret Sol resultat med et lett støt på 95 kg. Deretter ble det ny pers med godkjent støt på 99 inkludert litt sprading rund på platten både i vending og overstøt. Hun måtte ha 102 i siste støt for å innfri kvalifiseringskravet. Det ble et godt forsøk, men reisingen ble for tung denne gangen. 247 poeng er bra, men det er mer på lager! 

Martine fulgte opp en perfekt rykkserie med tilsvarende støtserie 90, 94 og 96 kg. Seks godkjente og pers i rykk , støt, sammenlagt og 207 poeng så ut til å gi inspirasjon. Godt Jobbet!

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider